O nama

Profesionalno

Čisto

Pouzdano

Tačno

ECO cleaning 2010 je kompanija koja menja vaš pogled na čistoću poslovnih i privatnih objekata.

Mi postavljamo nove standarde u pružanju usluga profesionalnog čišćenja i održavanja higijene Vaših poslovnih ili stambenih objekata. Korporativna kultura  kompanije ide  u korak sa svetskim trendovima, jer su naše usluge zasnovane na snažnoj ekološkoj svesti. Upotrebom biorazgradivih proizvoda ECO cleaning 2010 tretira problem životne sredine sa velikom odgovornošću. Važno je shvatiti da idealne usluge čišćenja i održavanja ne znače samo blistavu čistoću do koje se stiže hemijskim sredstvima, već i korišćenje sredstava koja su na duže staze zdrava za okruženje u kom živite i radite.

Više od čišćenja – pružamo Vam osećaj dodatnog komfora jer ekološki standardi Vašeg prostora pogoduju Vašem fizičkom i mentalnom zdravlju.

Ekološki uslovi, proizvodi i metode rada čine nas jedinstvenom kompanijom na tržištu. Ono što naše usluge čini vrhunskim su temeljna kontrola kvaliteta obavljenog posla i stalna edukacija zaposlenih. Zahvaljujući tome, garantujemo najveću profesionalnost koju zaslužuju svi naši klijenti.

Kompanija Eco cleaning 2010 kvalitet svojih usluga najbolje definiše radeći s mašinama poslednje generacije, kao i alatima i priborima za čišćenje.

Posedujemo sopstveni vozni park, magacine i servisnu radionicu gde poštujući visoke standarde brinemo o našim klijentima i o sopstvenom ugledu.

U skladu sa kodeksima profesionalne etike kompanije i društvenom odgovornošću, zapošljavamo saradnike putem oglasa, ali i u saradnji sa Službom za zapošljavanje. Provere i stalne edukacije kadrova radimo u saradnje sa Agencijom za proveru sposobnosti u čijim interdisciplinarnim timovima rade psiholozi i menadžeri.

Naša poslovna politika isključuje zapošljavanje podizvođača i bilo kojih pravnih subjekata. Zato stojimo iza svakog dogovorenog posla i obaveza koje smo preuzeli štiteći naš brižljivo gradjen ugled i zahteve klijenata.