O nama


ECOcleaning je kompanija koja menja vaš pogled na čistoću poslovnih i privatnih objekata.

Mi postavljamo nove standarde u pružanju usluga profesionalnog čišćenja i održavanja higijene Vaših poslovnih ili privatnih objekata. Korporativna kultura  kompanije ide  u korak sa svetom, jer su naše usluge zasnovane na snažnoj ekološkoj svesti. Upotrebom biorazgradivih proizvoda ECOcleaning tretira svaku životnu sredinu sa velikom odgovornošću. Važno je shvatiti da idealne usluge čišćenja i održavanja ne znače samo blistavu čistoću do koje se stiže hemijskim sredstvima, koja na duže staze nisu naročito zdrava za okruženje u kom živite i radite.

 

Više od čišćenja – pružamo Vam osećaj dodatnog komfora jer ekološki standardi Vašeg prostora pogoduju Vašem fizičkom i mentalnom zdravlju.

Ekološki uslovi, proizvodi i metode rada čine nas jedinstvenom kompanijom na tržištu. Ono što naše usluge čini vrhunskim su temeljna kontrola kvaliteta obavljenog posla i stalna edukacija zaposlenih. Zahvaljujući tome, garantujemo najveću profesionalnost koju zaslužuju svi naši klijenti.

  • Kompanija Eco Cleaning kvalitet svojih usluga najbolje definiše radeći s mašinama poslednje generacije, kao i alatima i priborima za čišćenje.
  • Posedujemo sopstveni vozni park, magacine i servisnu radionicu gde poštujući visoke standarde brinemo o našim klijentima o sopstvenom ugledu.
  • U skladu sa kodeksima profesionalne etike kompanije i društvenom odgovornošću, zapošljavamo saradnike putem oglasa, ali i u saradnji sa Službama za zapošljavanje. Provere i stalne edukacije kadrova radimo u saradnje sa Agencijom za proveru sposobnosti u čijim interdisciplinarnim timovima rade psiholozi i menadžeri.
  • Naša poslovna politika isključuje zapošljava podizvođača i bilo kojih pravnih subjekata. Zato stojimo iza svake dogovorene poslovne odluke i medjusobnih obaveza koje smo preuzeli štiteći naš brižljivo gradjeni ugled i zahteve klijenata.